Στο φροντιστήριο ΝΙΚΗ ο μαθητής μαθαίνει πως να μελετά και να οργανώνει το χρόνο του.

Καλωσορίσατε     Καλέστε μας 210 512 15 16     Ακολουθήστε μας

Webminar Επαγγέλματα του Μέλλοντος, Δυναμικοί κλάδοι & Πανελλαδικές


Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Webinar Επαγγελματικού προσανατολισμού
Επαγγέλματα του Μέλλοντος, Δυναμικοί κλάδοι & Πανελλαδικές

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30 η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (ΣΕΦΑ) συνδιοργανώνουν διαδικτυακή Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επαγγέλματα του Μέλλοντος, Δυναμικοί κλάδοι & Πανελλαδικές».
Η εκδήλωση υλοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ. Ταουσάνη Χρήστο, Διδάκτορα του ΑΠΘ, Σύμβουλο σταδιοδρομίας, συγγραφέα και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας. Ο Δρ. Ταουσάνης είναι εξειδικευμένος επιστήμονας και ερευνητής στο πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού, έχει διεξάγει καινοτόμες μελέτες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και έχει εκπαιδεύσει δεκάδες νέους/νέες συμβούλους. Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους ελάχιστους ομιλητές πανευρωπαϊκά που έχει δώσει περισσότερες από 1.000 διαλέξεις στο πεδίο αυτό.
Μέσα από την πολυετή εμπειρία του λοιπόν, ο Δρ Ταουσάνης, θα παρουσιάσει στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, σημαντικές πληροφορίες και ερευνητικά δεδομένα για να μάθετε για τη μελλοντική αγορά εργασίας, αλλά και πώς να πετύχετε τους στόχους σας, ειδικά τη φετινή χρονιά που είναι από τις πλέον απαιτητικές των Πανελλαδικών.
Στο σεμινάριο, θα αναλύσουμε επίσης, σημαντικά δεδομένα των φετινών πανελλαδικών (Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, Νέοι Συντελεστές & Διαδικασία μηχανογραφικού). Ωστόσο, θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη διεπιστημονικότητα και τις έξυπνες και εναλλακτικές επιλογές στην τριτοβάθμια και θα εστιάσουμε στους δυναμικούς κλάδους και τις εξειδικεύσεις που αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές προοπτικές στη μελλοντική αγορά εργασίας. Στο τέλος, γονείς και μαθητές/τριες θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε και απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να κάνετε εγγραφή στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://employedu.clickmeeting.com/oefe-sefa-2022

Αμέσως μετά την εγγραφή θα σας σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης. Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN NOW που θα βρείτε μέσα στο e-mail.