Στο φροντιστήριο ΝΙΚΗ ο μαθητής μαθαίνει πως να μελετά και να οργανώνει το χρόνο του.

Καλωσορίσατε     Καλέστε μας 210 512 15 16     Ακολουθήστε μας

Image Alt

Για εμάς

Εκπαίδευση 25 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική εκπαίδευση

ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Με 25 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική εκπαίδευση, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με ευρύχωρες και φωτεινές αίθουσες δημιουργήσαμε το φροντιστήριο Νίκη.
Όλοι μαζί, καθηγητές και επιστημονικό προσωπικό συνεργαζόμαστε καθημερινά με γονείς και μαθητές για να χτίσουμε το μέλλον.
 • Φροντίδα για ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
 • Συχνές ενημερώσεις γονέων και άμεση ενημέρωση απουσιών.
 • Δωρεάν παροχή βοηθητικού και εκπαιδευτικού υλικού.
 • Βιβλιοθήκες προσβάσιμες στους μαθητές μας.
 • Συμβουλευτική γονέων και μαθητών και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης, στον επαγγελματικό προσανατολισμό και στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.
 • Σε εξειδικευμένους καθηγητές συγγραφείς
 • Στα βιβλία των καθηγητών μας, που διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ
 • Στα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
 • Στην εξατομικευμένη προσέγγιση των μαθητών μας
 • Στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον
 • Στα προγραμματισμένα τεστ και στα τρίωρα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων

Η Διεύθυνση

Η Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου Νίκη με 25 χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση, με αίσθημα ευθύνης και μεράκι για το λειτούργημα της σε συνεργασία με τους καθηγητές του φροντιστηρίου στέκεται στο πλευρό των μαθητών βοηθώντας τους να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

ΑΝΝΑ ΛΥΡΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΥΡΑΚΗ

Με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Στο φροντιστήριο μας διδάσκουν καθηγητές με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση. Καταρτισμένοι τόσο γνωστικά όσο και παιδαγωγικά, στηρίζουν τον μαθητή μέσα στην ομάδα της τάξης, αλλά και ατομικά. Παράλληλα προσαρμόζουν με ευελιξία τη διδασκαλία παρακολουθώντας και αξιολογώντας καθημερινά την πορεία των μαθητών
Προσφέρουμε δωρεάν

Τα βιβλία μας

Προσφέρουμε δωρεάν στους μαθητές μας τα συγγράμματα των καθηγητών μας σε όλες τις τάξεις και σε όλα τα μαθήματα. Πρόκειται για βοηθήματα που ανανεώνονται διαρκώς, ώστε να καλύπτουν πλήρως την εξεταστέα ύλη. Έτσι λειτουργούν ως βασικό εργαλείο προόδου στη διάθεση των μαθητών μας.
καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών

Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών μας και ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με την εκπαιδευτική πραγματικότητα. Παράλληλα οργανώνονται κύκλοι διαγωνισμάτων που βοηθούν στην εμπέδωση της ύλης.

Διαγωνίσματα

Το φροντιστήριο μας οργανώνει κύκλους διαγωνισμάτων για όλες τις τάξεις με στόχο οι μαθητές να αποδίδουν καλύτερα στις απαιτήσεις του σχολείου, αλλά και να οδηγούνται σε αυτοέλεγχο των δυνατοτήτων τους. Εξάλλου τα διαγωνίσματα προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων για τη Β και Γ Λυκείου βοηθούν τους υποψήφιους να βελτιώνονται μεθοδικά και να εκτιμούν την πρόοδό τους.